Retourneren

Let op: onderstaand beleid betreft enkel webshopbestellingen | In de fysieke winkel te Alkmaar geldt een ander beleid.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in de originele staat en verpakking retourneert. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via shop@kappersvoordeel. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

* Producten zoals vloeistoffen en maatwerk kunnen niet geretourneerd worden. Ook kunnen sommige producten i.v.m. de hygiëne niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

web-monitoring-ok